Achter ons huis | Bed & Breakfast 
/

 Wij ontnemen al je zorgen

Neem gerust een kijkje op onze website


Wij zijn Richard en Cindy en sinds 1  juli  2021 eigenaar van 

 

Bed and Breakfast Achter ons huis, is zoals de naam het zegt achter ons huis.

Ons adres is: 

Milrooijsedijk 8

5258 TR Berlicum (NB)

06-39513527

06-26466518/06-41768106

info@bedenbreakfastachteronshuis.nl

https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/berlicum/bed-breakfast-achter-ons-huis/76012/ 

 

 

 

 

 

Gastenboek

Mirjam Mirjam
19-11-22 07:38:54
Wat een ruimte en licht als je binnen komt. We hadden het uitgekozen op het bad en 2 slaapkamers. Het is bij elkaar boven verwachting. We raden het aan om hier naartoe te gaan!
Coby Vermeulen
04-04-22 11:54:44
Een geweldige B&B,echt aan alles gedacht!Heerlijk ontbijt en super gastvrij!
Echt een aanrader
Sabine en Orno van Alphen
25-08-21 12:31:00
Wij hebben 1 week bij Achter ons huis van Cindy en Richard gelogeerd. Het is ons prima bevallen en de inrichting was ruim en van alle gemakken voorzien. Wij hebben veel plezier beleefd van het beestenwerk wat rondliep. Cindy en Richard zijn uitstekende gastgevers met een open oor voor alle vragen. Zeker een plaats, dat van harte aan te bevelen is. Wij wensen Cindy en Richard veel succes met hun Bed & Breakfast. Dat gaat best lukken.
Nicolle Menting
14-08-21 19:04:46
Wij hebben met ons gezin een heerlijke week gehad! Het appartement is sfeervol ingericht. Het appartement is van alle luxe en nieuwe snufjes voorzien. De badkamer is het hoogte punt voor ontspanning aan het einde van de dag. Voor ons gezin met kinderen is er volop vertier in de omgeving, er zijn daarnaast veel wandel mogelijkheden. De trimbaan bij de Hooghei en natuurtheater 'De Kersouwe' is zeker voor kinderen een aanrader.
De aanwezige dieren op/en rondom het erf maken het buiten gevoel/ en het gevoel "even helemaal weg te zijn" compleet.
Ferry Sommerdijk
14-08-21 14:51:06
Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Bed and Breakfast “Achter ons Huis” gelegen in een groen gedeelte van Brabant. De B&B is voorzien van alle wenselijke luxe; een heerlijk ruime slaapkamer met tweepersoonsbed, een moderne luxe badkamer inclusief comfortabel ligbad met verrassend dakvenster met uitzicht op de sterren en een zeer ruime woonkamer met lounge bank en smart tv. Tot slot nog een keuken, voorzien van alle gemakken plus een gevulde koelkast bij aankomst!

Het ontbijt met vers geperst sinaasappelsap, koffie/thee, verse broodjes en eitjes van eigen kippen maken het verblijf helemaal af.

Wij hebben de omgeving verkend per fiets en waren aangenaam verrast over de groene bosrijke omgeving en de leuke fietspaden, een echte aanrader! In de nabije omgeving bevindt zich Kasteel Heeswijk met zijn museum, is ook zeker een bezoekje waard!!

Richard en Cindy zijn enorme gastvrije en enthosiaste B&B eigenaren. Hun bereidheid om het hun gasten naar de zin te maken, staat hoog in het vaandel.

Kortom wij hebben enorm genoten van ons verblijf in Bed and Breakfast “Achter ons Huis” en vinden het beslist een aanrader!
Tonen: 5  10

 

 

 

 

 

 


 

 
E-mailen
Bellen